top of page

Sun, 26 Feb

|

Klub na Novom Beogradu

Ki seminar 2023

Seminar posvećen postizanju jedinstva uma i tela

Ki seminar 2023
Ki seminar 2023

Vreme i lokacija

26 Feb 2023, 12:00 – 15:00

Klub na Novom Beogradu, Goce Delčeva 38

Više o događaju

Sve brži tehnološki razvoj prisiljava čoveka da intenzivno živi i neprekidno se prilagođava novonastaloj situaciji. To dovodi do sve većeg nesklada između naših želja i objektivnih mogućnosti.

Naš um pokušava da bude fokusiran i uskladi se sa ubrzanjem koje mu tehnologija nameće, ali naše telo nije u stanju da to sledi. Takvo stanje dovodi do velikog nesklada između našeg mentalnog i fizičkog bića, a sve to rezultuje mentalnim i fizičkim poremećajima koji često dovode do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Javlja se sve veća potreba da se um umiri i da se naše telo odmori. Postavlja se suštinsko pitanje: kako sve to pomiriti i živeti bolje?

U svetu danas postoje mnogobrojne metode koje pokušavaju da daju odgovor na ovo pitanje. Mi ćemo koristiti vekovnu tradiciju borilačkih veština dalekog istoka.

Na predstojećem Ki seminaru akcenat će biti upravo na metodama posvećenim jedinstvu uma i tela. Uz pomoć Ki testova i Ki vežbi, uputićemo svoj um i telo na put celovitosti. Vežbaćemo kako da um i telo postanu i ostanu jedinstvena i snažna celina. Osetićemo kako sve to utiče na poboljšanje našeg zdravlja u celini.

Spremite se za put u otkrivanje svojih skrivenih potencijala!

Seminar vodi sensei Goran Kurnik.

Termin: Nedelja 26.2.2023. od 12 do 15 sati

Lokacija: Klub na Novom Beogradu, Blv Maršala Tolbuhina 38 (bivša Goce Delčeva).

Oprema: Majica, donji deo kimona ili trenerke, papuče (vežbamo bosi).

Seminar je namenjen osobama starijim od 15 godina.

Na seminaru se nećemo baviti borilačkim aspektom.

Podelite na društvenim mrežama

bottom of page