top of page

Tue, 04 Jul

|

Sarti

Letnji seminar u Grčkoj 2023

I ovog leta idemo u Sarti – mesto koje nam se najviše dopalo u proteklih 29 godina, koliko već održavamo letnje seminare u Grčkoj!

Letnji seminar u Grčkoj 2023
Letnji seminar u Grčkoj 2023

Vreme i lokacija

04 Jul 2023, 09:00 – 24 Jul 2023, 09:00

Sarti, Sarti 630 72, Greece

Više o događaju

☀️🌊🌟 SARTI se nalazi na poluostrvu Sitonija, jednom od tri prsta Halkidikija, sa predivnim plažama, sjajnom energijom i svim pratećim sadržajima koji doprinose odličnom provodu!

Ove godine seminar obuhvata dva termina:

1️⃣ Prva smena traje od 4. do 14. jula - polazak je 3. uveče, a povratak 15. ujutru.

2️⃣ Druga smena traje od 14. do 24. jula - polazak je 13. uveče, a povratak je 25. ujutru.

Ako neko želi da uživa sa nama obe smene, postoji i ta mogućnost.

Na seminaru koji traje 11 dana po smeni, imaćete sjajnu mogućnost da kroz aktivan odmor, uz vrhunske profesionalce, naučite mnogo o dve umetnosti - Ki aikidou i plesu!

🈴 Seminar Ki aikido-a pruža Vam mogućnost, da na treninzima koji se održavaju svako veče na pesku uz more, naučite o tehnikama aikido-a, razvoju ki-ja (životne energije), da vežbate oružjem (đo, boken i tanto), naučite o ki disanju, misogiju, masaži, drugim borilačkim veštinama... Tu su još i dodatne aktivnosti: odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, veslanje, plivanje, penjanje po stenama i mnoštvo drugih zdravih i prijatnih aktivnosti, u kojima svako može da se pronađe. Seminar vodi profesionalni sportski trener, Goran Kurnik, majstor Ki aikido-a.

🇵 🇱 🇪 🇸 Plesna radionica obuhvata: plesove u paru: salsa, baćata, ča-ča, samba, valcer, tango, džajv, kizomba, merenge, rokenrol... Grupne plesove: sirtaki, čarlston, twist, lambada, makarena, latinos, vozić, patkica; kola: moravac, užičko...  Kurs plesa održava se svako veče u kafićima uz more i vodi ga operativni trener plesa, vlasnik plesnog kluba: You Dance, Jovica Martinović.

1️⃣ Učesnici seminara za smeštaj u I smeni (4-14. jula) imaju na raspolaganju kuće:

☀️ Stelios, u starom delu Sartija, na oko 180m od mora, a na samo 40m od trga. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju prelepe terase sa pogledom ka uređenom dvorištu ispred kuće. Svi imaju SAT TV i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Četvorokrevetni apartman: 258

☀️ Kostas, u starom delu Sartija na oko 30m od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji na drugom spratu, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Sa pogledom na more: 388 €  bez pogleda na more: 348 €

2️⃣ Učesnici seminara za smeštaj u II smeni (14-24. jula) imaju na raspolaganju kuće:

☀️ Dora garden, u starom delu Sartija, na oko 320m od najlepšeg uređenog dela plaže. Studiji se nalaze u prizemlju. Svi imaju SAT TV, WIFI, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Iza kuće je prostor predviđen za parking gostiju kuće, što ovu kuću izdvaja kao skoro jedinu sa parkingom u starom delu Sartija.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Četvorokrevetni studio: 258 €

☀️ Kostas, u starom delu Sartija na oko 30m od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji i apartmani na drugom spratu, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Sa pogledom na more: 408 €  bez pogleda na more: 378 €

⭐Seminar realizujemo sa našim dugogodišnjim partnerom, agencijom Astra travel. Sve informacije u vezi smeštajnih kapaciteta, slike kuća i pozicija možete da pogledate na sajtu agencije www.astratravel.rs

👉 Pored ponuđenih kuća, u obzir dolaze i ostali dostupni apartmani u datim terminima, uz konsultaciju preko kontakta ispod.

Seminarska taksa iznosi 30 € (uključuje sve treninge aikidoa i plesa).

Rezervacija mesta je 50 €, a ostatak novca se deli na rate do 25. juna!

⚠️ Broj mesta je ograničen, prijavite se što pre! ⚠️

✅ Na seminar mogu da se prijave svi koji žele da provedu lep i aktivan odmor, bez obzira da li su aktivni članovi ili nisu.

✅ Ponesite lepo raspoloženje i uživajte na letovanju uz aikido i ples!

Sensei Goran Kurnik 0641157989, senseigorankurnik@gmail.com

Podelite na društvenim mrežama

bottom of page