top of page

Tue, 09 Jul

|

Sarti

Letnji seminar u Grčkoj 2024

Sarti seminar od 9. do 19. jula

Letnji seminar u Grčkoj 2024
Letnji seminar u Grčkoj 2024

Vreme i lokacija

09 Jul 2024, 08:00 – 19 Jul 2024, 08:00

Sarti, Sarti 630 72, Greece

Više o događaju

☀️🌊🌟 I ovog leta idemo u SARTI – mesto koje nam se najviše dopalo u proteklih 30 godina, koliko već održavamo letnje seminare u Grčkoj. Mesto koje se nalazi na poluostrvu Sitonija, jednom od tri „prsta“ Halkidikija, sa predivnim plažama, sjajnom energijom i svim pratećim sadržajima koji doprinose sjajnom provodu!

➤ Seminar traje od 9. do 19. jula, polazak je 8. uveče, a povratak 20. ujutru.

Na seminaru koji traje 11 dana, imaćete sjajnu mogućnost da kroz aktivan odmor, uz vrhunske profesionalce, naučite mnogo o dve umetnosti - Ki aikidou i plesu!

🈴 Seminar Ki aikido-a pruža Vam mogućnost, da na treninzima koji se održavaju svako veče na pesku uz more, naučite o tehnikama aikido-a, razvoju ki-ja (životne energije), da vežbate oružjem (đo, boken i tanto), naučite o ki disanju, misogiju, masaži, drugim borilačkim veštinama... Tu su još i dodatne aktivnosti: odbojka na pesku, košarka, stoni tenis, veslanje, plivanje, penjanje po stenama i mnoštvo drugih zdravih i prijatnih aktivnosti, u kojima svako može da se pronađe. Seminar vodi profesionalni sportski trener, Goran Kurnik, majstor Ki aikido-a.

🇵 🇱 🇪 🇸 Plesna radionica obuhvata: plesove u paru: salsa, baćata, ča-ča, samba, valcer, tango, džajv, kizomba, merenge, rokenrol... Grupne plesove: sirtaki, čarlston, twist, lambada, makarena, latinos, vozić, patkica; kola: moravac, užičko...  Kurs plesa održava se svako veče u kafićima uz more i vodi ga operativni trener plesa, vlasnik plesnog kluba: You Dance, Jovica Martinović.

Učesnici seminara za smeštaj imaju na raspolaganju kuće:

☀️ Asteria new, nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U ponudi su renovirani apartmani za 4 osobe. Kuća ima SAT TV, besplatan signal za WIFI kao i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje. Kuća ima čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Četvorokrevetni apartman: 298

☀️ Ellinikon Luxury Apartments, nalazi se u starom delu Sartija na 150m od mora, a samo 50m od trga. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Enterijer apartmana podseća na hotelske smeštaje. Između prostorija se nalaze peskirana staklena vrata.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Četvorokrevetni apartman: 318

☀️ Sirmatenia, nalazi se na samo 50m od plaže u starom delu Sartija. U ponudi su studiji i apartmani na drugom spratu od kojih većina ima prelep panoramski pogled na more i Svetu Goru. Kuća ima signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, a smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Četvorokrevetni apartman: 298 €, Trokrevetni studio: 338 €, Dvokrevetni studio: 448 €

☀️ Chrissula, smeštena je u neposrednoj blizini plaže. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Na 20m od kuće je peščani uređeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu „Vrahakia“ (gr.prev.vrahaki-stena).

Cene po osobi sa prevozom za 11 dana: Dvokrevetni studio: 438 €

⭐Seminar realizujemo sa našim dugogodišnjim partnerom, agencijom Astra travel. Sve informacije u vezi smeštajnih kapaciteta, slike kuća i pozicija možete da pogledate na sajtu agencije www.astratravel.rs

👉 Pored ponuđenih kuća, u obzir dolaze i ostali dostupni apartmani u datim terminima, uz konsultaciju preko kontakta ispod.

Seminarska taksa iznosi 30 € (uključuje sve treninge aikidoa i plesa).

Rezervacija mesta je 50 €, a ostatak novca se deli na rate do 1. jula!

⚠️ Broj mesta je ograničen, prijavite se što pre! ⚠️

✅ Na seminar mogu da se prijave svi koji žele da provedu lep i aktivan odmor, bez obzira da li su aktivni članovi ili nisu.

✅ Ponesite lepo raspoloženje i uživajte na letovanju uz aikido i ples!

Sensei Goran Kurnik 0641157989, senseigorankurnik@gmail.com

Podelite na društvenim mrežama

bottom of page